Women Celebration Day

Dit is een workshop van één dag waarin we de weg afleggen van boven naar onder, van binnen naar buiten van het donker naar het licht. Vanuit het hoofd gaan we naar ons hart en dan nog verder richting heup-en bekkengebied zakken, onze baarmoeder! Juist daar in je heup-en bekkengebied zit veel verdriet, trauma van (sexueel) misbruik, boosheid, frustratie van dit leven, van vorige levens, van onze voormoeders. We dragen dit allemaal mee in het celgeheugen van ons lichaam. Door af te zakken in je lichaam en weer echt contact met je baarmoeder te maken, ga je voelen, (h)erkennen en helen...wat de weg vrijmaakt om jou lichaam echt te gaan bewonen! Je ziet, voelt en weet weer wat jouw weg is hier op aarde!

Je wordt letterlijk en figuurlijk opnieuw geboren. Met vernieuwde kracht, belichaamt, in contact met je hart en intuïtie kan de reis nu echt gaan beginnen. Het is namelijk de hoogste tijd dat je thuiskomt...bij JOU. En dat gaan we samen vieren...!!

Meditatie, rituelen, The Rite of the Womb, dans, muziek en het ijsbad zijn onderdeel van deze Womb Journey. Deze workshop wordt gegeven op een krachtplek waar 2 leylijnen elkaar kruisen en een hele hoogfrequente, liefdevolle energie aanwezig is.

Womb Journey

Zaterdag 12 februari 2022
Oekelseheidestraat 5
4891 PH Rijsbergen

Welkom : 9.30u
Start : 10.00u
Einde : 17.00u
Bijdrage 125,00 euro incl. thee, lekkers en lunch
Let wel: er is beperkt plaats. Jouw deelname is pas zeker op het moment dat betaling heeft plaatsgevonden. Aanmelding kan via jose.ruijtenberg@gmail.com