The Rite of the Womb

De collectieve vrouwelijke energie is eeuwenlang ontkend, onderdrukt en misbruikt. Nu is echter het moment aangebroken dat elke vrouw zich weer mag herinneren en voelen wie ze werkelijk is. Wijs, zacht, liefdevol en boordevol power en creatiekracht.

Veel vrouwen dragen (bewust en/of onbewust) pijn en verdriet van onze moeders en grootmoeders of zelfs verwondingen uit andere levens met zich mee of hebben een trauma opgelopen in dit leven waardoor de vrouwelijke kracht voor een groot deel verloren ging. De 13th Rite of the Munay-Ki, de Rite van the Womb (baarmoeder) is zeer krachtig en brengt, in alle zachtheid, je centrum van leven en creatie weer in een natuurlijke balans waardoor het gevoel van zelfvertrouwen en eigenwaarde weer volop gaat stromen. Het helpt je weer contact te maken met je essentie, waardoor als het ware de wedergeboorte van jouw vrouw-zijn, plaatsvindt.

In maart 2017 mocht ik de Rite zelf ontvangen van Christa Schot van Sacred Woman en heb deze daarna door mogen geven één op één en in groepen. Dit ritueel is echt een cadeau aan jezelf, aan elkaar en een krachtige healing voor het Vrouwelijk Collectief en Moeder Aarde. Zowel vrouwen als mannen kunnen de trauma's die verbonden zijn met de baarmoeder helen en hun natuurlijke kracht terug in eigendom nemen. De energie van de inwijding activeert de vrouwelijke kracht. The Rite of the Womb is een sterke en zachte manier om de baarmoeder in evenwicht te brengen en haar plaats als creator weer in te nemen.


REMEMBER THIS:

The Womb is not a place to store fear and pain

The Womb is to create and give birth to life


WANNEER

Zondag 13 februari 2022

Harlekijnvlinder 68 in Oosterhout

Welkom : 13.30u
Start : 14.00u
Einde : 18.00u
Bijdrage 55 euro inclusief thee en lekkers
Let wel: er is beperkt plaats. Jouw deelname is pas zeker op het moment dat betaling heeft plaatsgevonden. Aanmelding kan via jose.ruijtenberg@gmail.com