Personal Healing

Alles is energie; jouw gedachten, woorden en daden. Wanneer die niet in alignment zijn met elkaar, ontstaat er een conflict wat zorgt voor onbalans.
Dit kan zich uiten op fysiek, mentaal, emotioneel of energetisch niveau. In onze lichamen zit alles opgeslagen; de trauma's van dit leven, van vorige levens, trauma's van onze familie, emoties, overtuigingen, programma's, contracten enz. We zijn wat dat betreft net een computer.

Door in te tunen, bewust te voelen wat er gevoeld mag worden, kan de energie gaan stromen en zijn werk doen. Het is mijn missie om poorten te openen, waardoor bewust wordt wat nog onbewust is. Tijdens een healing werk ik vaak met kristallen, decree's en hoog frequente oliën uit Egypte en soms mag ik lichttaal spreken. Net zoals iedere vrouw anders is, is iedere healing dat ook. De één ervaart vooral fysiek; tintelingen, warmte, koude, druk. Terwijl de ander op reis gaat en contact maakt met andere dimensies. Je mag erop vertrouwen dat je altijd datgene krijgt wat voor jou op dat moment passend is.


ALGEMENE INFO EN BIJDRAGE

1 uur                            60 euro
Elk kwartier extra     15 euro

Ervaring leert dat je meestal 1,5 uur nodig hebt, maar soms duurt het korter.

Mocht je nog vragen hebben: jose.ruijtenberg@gmail.com