Volle Maan Jaarcirkel

Veel vrouwen zijn in hun eentje bezig met hun ontwakingsproces, maar dat kan anders! We hebben elkaar zoveel te bieden; onze kennis, ervaring, innerlijke wijsheid en liefde voor al dat is. Wij vrouwen hebben te leren onszelf en elkaar weer te vertrouwen, ons te laten leiden door onze natuur, onze intuïtie!

Elke maand een moment voor jezelf, afgestemd op de Maan waarin je leert, ontdekt, herinnert, loslaat, belichaamt, creeërt en manifesteert. Samen met je sisters die je liefdevol en krachtig ondersteunen in je ontwakingsproces. Want weet je...de wereld heeft jouw HART nodig, in al je licht en kracht! Het is de hoogste tijd om te gaan staan en te leven waarvoor je hier bent. Tijd om jezelf voorop te zetten en je te bevrijden van oude angst, schuld, schaamte en onzekerheid en tevoorschijn te komen als de stralende en krachtige JIJ die je werkelijk bent!

In 12 cirkels ga jij je hart, lichaam, wijsheid en vrouwelijke kracht weer volledig toe-eigenen. We doen dit door middel van lichaamswerk, creatie, trance-reizen, systemische opstellingen, sjamanisme, dans, zang, de energie van de Maan. We herinneren de natuurkrachten weer, hoe ons te verbinden en te laten leiden door ons hart en de energie van de Maan. De maan symboliseert immers het vrouwelijke aspect welke de zon reflecteert in het duister, hoe mooi kan het zijn?

Heb jij het verlangen om al die lagen af te pellen die je niet bent, individuele en collectieve vrouwenwonden te helen, behoefte aan diepgang, zelfontwikkeling, sisterhood en steun? De moed om met 12 andere vrouwen je licht volledig toe te laten en te gaan schijnen in de wereld? Dan nodig ik je van harte uit voor een Volle Maan Jaarcirkel. Omdat dit jaartraject diep transformerend is, heb ik vooraf een gesprek met iedere deelneemster.


ALGEMENE INFO EN BIJDRAGE

Jouw bijdrage is €99,- euro per seizoen. Je schrijft je echter wel in voor een heel jaar. Dit is een commitment aan jezelf en aan je sisters. Dit zorgt ervoor dat er veiligheid en vertrouwen aanwezig is om samen te helen, te delen en te ZIJN. Gemiste cirkels kunnen helaas niet worden ingehaald.

Voor veel vrouwen is commitment lastig. We moeten al zoveel dus we willen voelen en dan op dat moment pas beslissen. Daarnaast zijn er altijd andere zaken die ons afleiden en op dat moment belangrijker worden geacht dan ons verlangen om onze natuur te leven. Echter is dit een commitment aan jezelf en zou dit een mooie eerste stap kunnen zijn om jezelf op één te zetten. De oorspronkelijke Maancirkel op woensdagavond was in no-time gevuld. Op veler verzoek faciliteer ik een tweede cirkel welke plaats zal gaan vinden op dinsdagavond 15 februari, 15 maart en 19 april 2022 en wordt gegeven in Oosterhout (NB).  

Aanmelden kan alleen via  jose.ruijtenberg@gmail.com